Hondencoach          

Consult aan huis

Ik kom bij jou thuis om in je eigen omgeving mee te kijken naar de problemen die je ervaart met je hond. Samen pakken we de problemen aan en kunnen we meteen starten met trainen.

Gedragsproblemen

Trekt jouw hond aan de lijn? Blaft hij wanneer de bel gaat? Is je hond nerveus in huis,  of zijn er andere dingen waar je tegenaan loopt? Of misschien valt hij uit naar andere honden?  Op afspraak kom ik bij jou thuis om samen te werken aan het probleem.


Nieuwe hond in huis

Zodra je een hond in huis neemt vorm je in de ogen van de hond een roedel. De grootte van het gezin maakt daarin niks uit. Je kunt natuurlijk een pup aanschaffen maar ook een hond adopteren behoort natuurlijk tot de mogelijkheden (uit binnen of buitenland). Zeker in het begin is het belangrijk dat de hond de juiste leiding krijgt. Juist dan zijn beweging, structuur en regels erg belangrijk. De methode die ik hanteer is ook voor nieuwe honden zeer geschikt

Tarieven

Het eerste consult duurt 90 of 120 minuten. De duur van een eventueel volgend consult wordt bij het maken van de afspraak besproken.
 - Consult 120 min €80
- Consult 90 min €60
- Consult 60 min  €40

Werkgebied:
Boxtel, Liempde, Esch, Vught, Sint-Michielsgestel, Schijndel, Heeswijk Dinther, Haaren, Oisterwijk,  Helvoirt
Sint- Oedenrode, Oirschot, Best en 's-Hertogenbosch.

Woon je buiten het werkgebied?
Dat is geen enkel probleem. Natuurlijk willen we zoveel mogelijk honden en hun baasjes helpen dus rijden we wat verder als dat nodig is. Hiervoor worden dan reiskosten in rekening gebracht.

Heb je vragen, wil je meer info over een consult?
Neem dan contact op. 
Tel: 0651274548/ Mail: robbie.dexenco@gmail.com