Over Dex & Co

Ik ben Robbie Steinfort en woon samen met Maartje, onze kinderen en natuurlijk onze honden Kuba, Dex en Jiske in Boxtel. 
Zoals zo veel mensen ben ik opgegroeid met honden.  
Zo is mijn passie voor deze viervoeters ontstaan. Na de Havo ben ik gestart met de opleiding Dierhouderij, Diergedrag en training aan de Helicon in Nijmegen i.s.m. Martin Gaus Academie.
Deze heb ik succesvol afgerond.

Wij hebben sinds 2008 een leuke hondenuitlaatservice, waarin ik met veel plezier met de honden naar onze weide ga. Om met grote groepen honden te kunnen werken moet je leiderschap uitstralen. Dit doe ik vooral door non-verbaal met de honden te werken en veel gebruik te maken van lichaamstaal, dit is iets wat honden zeer goed begrijpen. Tijdens een consult zal ik uitleggen hoe dit werkt en hoe je dit toe kunt passen.